Вакууматор Freshpack Pro вакуумний пакувальник їжі, побутової. Колір зелений

Вакууматор Freshpack Pro вакуумний пакувальник їжі, побутової. Колір зелений

Вакууматор Freshpack Pro вакуумний пакувальник їжі, побутової. Колір зелений від компанії Магазин електрики промислових товарів та інструментів - фото 1
449 ₴
Мін. сума замовлення 100 ₴
Немає в наявності

Доставка

Укрпошта
30 ₴
Нова Пошта
45 ₴
Детальніше про доставку

Оплата

Післяплата
Оплата на картку «Приватбанк»
Оплата на картку «Monobank»

Характеристики

Код товару
ws53423
Виробник
Fresh Brand
Країна виробництва
Китай
Цвет
Зеленый
Материал
Пластик
Состояние
Новое
Питание
Сеть 220В
Страна производитель
Китай

Опис

Вакууматор Freshpack Pro - чудова річ для тих хто любить готувати швидко, зберігати довго і безпечно (причому не тільки продукти).Не забувайте, що влагосодержащих продукцію упаковану під вакуум все одно рекомендується зберігати в холодильнику.Характеристики
  • Максимальний ступінь вакуумування до -430 мм Hg
  • Максимальна ширина пакета до 295 мм
  • Потужність 90 Ватт
  • Довжина шнура 1.4 М
  • вага 0.6кг
  • Розміри (Д x Ш x В) 360 мм x 54 мм x 50 мм
Freshpack Pro можна застосовувати:
  • 1) Тривале зберігання продуктів. Це можуть бути як фрукти / овочі, так і м'ясо, птиця, риба, різні крупи та багато чого ще. Якщо після вакуумування продукти скласти в холодильник, то термін їх зберігання може збільшитися в рази.
  • 2) Оперативне зберігання для готування (домашні напівфабрикати): ріжемо у вільний годину-другу овочів на тиждень, фасуємо і вакууміруем по пакетам на дні тижня. У потрібний день і годину просто дістаємо нарізані овочі і готуємо. За рахунок відсутності повітря всередині пакета, не відбувається розмноження бактерій, який ведуть до псування продуктів, сповільнюються різні хімічні процеси (в тому числі окислення). Навіть через кілька днів овочі будуть виглядати так, ніби ви їх тільки запакували.
  • 3) Приготування їжі по техніці "Су Вид", тобто в вакуумі. Цей спосіб приготування дозволяє зберегти всі природні соки страви (в основному роблять м'ясні), а також його рівномірне приготування.
  • 4) Дуже швидке маринування риби і м'яса. Під надлишковим тиском, яке створює вакуум, маринад набагато швидше і глибше проникає в пори м'яса, що прискорює процес маринування в рази - буквально 10-15 хвилин вакууму і м'ясо можна готувати! Для любителів шашликів вауумний пакувальник справжня знахідка!
  • 5) Закачування в вакуум різних господарських речей. Наприклад, паспорта або телефону, якихось документів або карт. Особливо може стати в нагоді мандрівникам.
Freshpack Pro має просту і надійну конструкцію, використовувати його дуже простоКомплектація:
  • Вакуумний пакувальник 1 шт
  • Вакуумні пакети 25 х 20 см - 5 шт
  • Інструкція англійською мовою